Straalwerk 2018-03-01T14:57:28+00:00
Loading...

Straalwerk

Met een geavanceerde straalunit (een HSS Torbo) zorgt Gevelrenovatie & voegersbedrijf Netten ervoor dat gevels die zwaar vervuild zijn of met verf of graffiti besmeurd weer als nieuw worden. Onder relatief lage druk en met een hoogwaardig straalmiddel verwijderen we vuil, verf of graffiti zonder de gevel te beschadigen. Bijkomend voordeel van deze methode is dat de stofoverlast minimaal is.
Bij het gevel stralen gaat mengt men het straalmiddel (zandachtige substantie) doorgaans met water. Er bestaan ook andere combinaties, dit hang een beetje af van degene die jouw wand behandeld. Vervolgens wordt dit mengsel onder druk (meestal luchtdruk) tegen de vervuilde gevel aan gespoten.

Uiteraard is het ook mogelijk dat wij met hogedruk uw gevel reinigen. Het resultaat is een schone gevel die de bestaande uitstraling houdt.

Altijd een proefstuk
Voordat we een gevel of een deel ervan stralen doen we altijd eerst een proefstuk. Dan wordt het effect zichtbaar en kunt u definitief besluiten of de hele gevel zo moet worden. Als het resultaat niet bevalt kiezen we een alternatief, bijvoorbeeld hogedrukreiniging.

Impregneren voor langdurig resultaat
Na het stralen van een gemetselde gevel ziet deze er weer als nieuw uit. Door de gevel vervolgens te impregneren met een vocht- en vuilafstotend middel blijft de gevel lang mooi.

Offerte aanvragen

Bij welke vuil moet ik mijn gevel stralen?

Zoals gezegd is dit de agressievere vorm van gevel reiniging. Het wordt ingezet bij zware vervuiling zoals hardnekkige roet en hardnekkige graffiti. Het is een uiterst effectieve manier het hardnekkige vuil eraf te krijgen. Met deze methode ben je ervan verzekerd dat al het hardnekkige vuil verdwijnt van jouw woning.

Laat uw woning of pand weer stralen

Contact opnemen